- VÄLKOMMEN TILL -

SALONG OUTLAW

OM SALONGEN

Vi är en av Nyköpings trendigaste salonger där vi kan erbjuda "allt" under samma tak.

 

Vi är 3 familjemedlemmar som är grundare till Salong Outlaw. Utifrån det vill vi skapa en familjär atmosfär i Nyköping där både män och kvinnor, gamla och unga känner sig hemma. Både som kund och som medarbetare ska du känna trygghet, kvalité och harmoni, kanske få ett och annat skratt och känna dig väl omhändertagen.

Namnet Outlaw har valde vi för att det för oss betyder att man går sin egen väg. Att lyssna till sig själv och göra det man drömmer om och vill. Man behöver inte följa strömmen. Och det anammar vi på salongen. Vi går vår egen väg och vi är inte som någon annan salong ni varit på. Vi gör det på vårt sätt och det här är vår passion.

Vi startade upp salongen i maj 2018, då var vi 2 barberare och 2 frisörer, men vi växte snabbt ur lokalen. Med våra kreativa sinnen kände vi att vi ville mer med vårt företag och vi ville växa till en större familj, så vi tog släggan och rev väggen till lokalen bredvid.


Idag kan vi erbjuda våra kunder behandlingar från topp till tå. På 2 våningsplan och sammanlagt 180 kvm erbjuder vi

hår, skägg, naglar, lashlift, fransförlängning, ansiktsbehandling, spabehandling, massage, vaxning, fotvård och spraytan

och på vårt mysiga spa kan vi även erbjuda mys för dig och dina vänner.

 

Vi har 3 kundparkeringar placerade precis utanför salongen med vy mot teaterparken. Vi är utbildade och skickliga på det vi gör och finns här för dig för att utveckla ditt yttre och inre välbefinnande.

Välkommen till Salong Outlaw
Hair - Beard - Body & Beauty

 
 

VÅRA 3 BARBERARE

Lotta, Micke och Jocke bemästrar allt inom dom senaste trederna för män när det gäller hår och skägg. Kniven är en av deras vassaste redskap och dom är lika vassa på skönhetsvård för män och deras behov. Den klassiska röd-vit-blå stången som visar vart man hittar en barbershop har sitt ursprung från den tiden barberare också utförde vissa medicinska ingrepp. När stången är i rörelse är salongen öppen.
Det sägs att det vita symboliserar ett bandage och det röda blodet. Den blå färgen tros har tillkommit senare för att bättre matcha den amerikanska flaggan. Ordet barberare kommer från det latinska ordet barba som betyder skägg.
Trotts våran blodiga historia behöver du inte vara orolig för ett besök hos oss, eller……?

  • Instagram - svarta cirkeln
 
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
  • Instagram - svarta cirkeln
portraitcissiIMG_4138-2_edited.jpg
  • Instagram - svarta cirkeln

VÅRA 3 FRISÖRER

Lotta, Cissi och Frida är våra 3 rutinerade frisörer som har stor erfarenhet och bred kunskap. Dom är kreativa i både form och färg och håller sig ständigt uppdaterade i dom senaste trenderna. 

  • Instagram - svarta cirkeln

VÅR HUD- OCH MASSAGETERAPEUT

Johanna är certifierad massageterapeut samt auktoriserad

hudterapeut och erbjuder skönhet och välmående inifrån och ut. Boka en ansiktsbehandling och låt de fytoeffektiva produkterna från Kalahari ge din hud liv och lyster, kanske en välgörande klassisk massage och använd ditt friskvårdsbidrag. Eller varför inte skämma bort digmed en härlig spabehandling. Johanna är ansluten både till SHR och Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

  • Instagram - svarta cirkeln

VÅR SKÖNHETSTERAPEUT

Här har vi Micaela som både är kreativ och har många bollar i luften. Hon tar hand om dina naglar, fötter, fransar och bryn på bästa sätt.

Hon är även den som tillverkar dom smycken och nyckelringar vi säljer på salongen under namnen MIC - M Incredible Creations.

  • Instagram - svarta cirkeln

AVBOKNINGS

POLICY

 
 
 

KONTAKT

Västra Kvarngatan 4, 611 31 Nyköping

info@outlawhair.se  |  Tel: 073-144 00 99

Org nr: 800831-1626

  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon

Tack för ditt meddelande!